Lowa-wandelschoen

✓ Reparaties mogelijk
✓ Gratis verzending
✓ Veelzijdige collectie aan schoenen

Bent u een fervent wandelaar en daarom op zoek naar Lowa-wandelschoenen? Bij Koetsier Schoenmode in Boskoop hebben we een veelzijdige collectie aan schoenen voor de echte wandelliefhebbers. We verkopen zowel Lowa lage als hoge wandelschoenen. De Lowa Gore-Tex wandelschoenen beweeglijker en minder zwaar. Dit verzekert u van een unieke outdoor-ervaring. Kom snel naar onze winkel om te ontdekken welke Lowa-wandelschoen het beste bij u past.

Kies voor een lage of hoge Lowa-wandelschoen

Bent u op zoek naar de beste Lowa-schoenen? Dan vindt u deze vast en zeker in het ruime assortiment van onze schoenenwinkel. De Lowa Gore-tex wandelschoenen zijn voorzien van een Gore-tex membraan. Dit membraan is waterdicht en ademend, waardoor de Lowa-schoenen duurzaam en comfortabel zijn. Naast de Lowa Gore-Tex wandelschoenen, koopt u bij ons ook andere hoge en lage wandelschoenen van dit merk. De lage wandelschoenen van Lowa zijn licht en flexibel, waardoor ze perfect zijn voor eenvoudige paden. De hoge wandelschoenen van Lowa bieden daarentegen meer ondersteuning en bescherming voor uw enkels. Hierdoor zijn deze Lowa-schoenen meer geschikt voor langere afstanden en ruwere terreinen. U trekt een Lowa-wandelschoen gemakkelijk aan bij een wandeling in Nederland, maar het komt ook bij een kampeer- of wandelvakantie in de bergen goed van pas.

Advies op maat

We voorzien u graag van advies op maat tijdens uw zoektocht geschikte Lowa Gore-Tex wandelschoenen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste Lowa-schoenen. Bent u op zoek naar wandelschoenen van een ander merk dan Lowa? Dan zijn onze Grisport-schoenen een andere goede optie. Een andere comfortabele schoen waar u lang op kunt lopen zijn onze Gabor-schoenen. Ze zijn bovendien erg modieus, waardoor u ze meer op dagelijkse basis kunt dragen.

Vakkundige schoenreparatie

Zijn uw Lowa-schoenen niet meer in perfecte staat? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een vakkundige schoenreparatie van uw lage wandelschoenen. Vooral bij intensief gebruik slijten de Lowa-schoenen snel, ondanks dat het stevige bergschoenen zijn. Naast het repareren van Lowa lage en hoge wandelschoenen herstellen we ook kapotte leren jassen en tassen. Ook doet u beroep op ons voor het slijpen van schaatsen. Kortom: wij zijn een veelzijdige schoenenzaak.

 

 

Koop wandelschoenen bij een specialist

Bent u op zoek naar de beste Lowa-wandelschoen, zoals de kwalitatieve Gore-Tex lage of hoge wandelschoenen? Kom dan gerust langs in onze winkel. Wij helpen u namelijk graag bij uw zoektocht naar een stevige Lowa-wandelschoen. Dankzij onze service en schoenen van uitstekende kwaliteit, haalt u nog meer voldoening uit uw wandelingen en gaat u met plezier weer naar buiten.