Schoenen kopen nabij Reeuwijk

✓ Reparaties mogelijk
✓ Gratis verzending
✓ Veelzijdige collectie aan schoenen

Bent u op zoek naar goede schoenen in de omgeving van Reeuwijk? Dan bent u bij onze winkel in Boskoop op de juiste plek. Koetsier Schoenmode heeft namelijk een verrassende schoenencollectie voor dames, heren en kinderen. Wat voor paar u ook zoekt of nodig hebt, we heten u graag welkom in onze gezellige winkel.

Veelzijdige collectie van schoenen

In onze collectie hebben we allerlei schoenensoorten te koop waar u gegarandeerd blij van wordt. Voor welke gelegenheid u ook schoeisel zoekt, wij hebben het allemaal. Stijlvol, hip, of een sportieve schoen; er is keuze genoeg. Houdt u van natuur en gaat u veel op pad? Dan is een Lowa-wandelschoen de perfecte optie voor u. Bent u meer op zoek naar een wat nettere schoen? Dan is een Waldläufer-mocassin goed te combineren bij iedere outfit. Heeft u advies nodig bij de aankoop van een nieuw paar schoenen? We voorzien u graag van persoonlijk advies en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Vakkundige reparaties

Naast het kopen van schoeisel bij onze schoenenwinkel, is het ook mogelijk om een beroep doen op onze vakkundige schoenreparatie. Zijn de zolen versleten of is er iets anders aan de hand met uw schoenen? Dan komen we graag in actie om de reparatie voor u uit te voeren. Dit doen we voor verschillende soorten schoenen, maar ook voor leren jassen en tassen.

 

 

Shop uw favoriete schoeisel uit onze collectie

Heeft u een nieuw paar schoenen nodig? Aarzel dan niet en breng een bezoek aan onze winkel. Profiteer altijd van onze kwaliteit en service en laat ons u helpen om schoenen te kopen waar u écht blij van wordt. Bekijk onze collectie met schoenen voor dames en heren en shop uw favoriete paar.