Schoenen kopen nabij Woerden

✓ Reparaties mogelijk
✓ Gratis verzending
✓ Veelzijdige collectie aan schoenen

 

Bent u op zoek naar goede schoenen in de omgeving van Woerden of Reeuwijk? Dan zit u in onze winkelwinkel in Boskoop helemaal goed. Koetsier Schoenmode heeft namelijk een verrassende schoenencollectie voor dames, heren en kinderen. Wat voor paar u ook zoekt of nodig hebt, we heten u graag welkom in onze schoenenwinkel.

Veelzijdige collectie van schoenen nabij Woerden

gegarandeerd blij van wordt. Voor welke gelegenheid u ook schoeisel zoekt, wij hebben het allemaal. Stijlvol, hip, sportief, voor het belopen van bergen; er is keuze genoeg. Heeft u advies nodig bij de aankoop van een nieuw paar? We helpen u graag.

 

 

Vakkundige reparaties

Naast het kopen van schoenen bij ons in de buurt van Reeuwijk en Woerden, kunt u ook altijd een beroep doen op onze vakkundige schoenreparatie. Zijn de zolen versleten of is er iets anders aan de hand met uw schoeisel? Koetsier Schoenmode komt graag in actie om de reparatie voor u uit te voeren. Dit doen we ook bij leren jassen en tassen.

Breng een bezoek aan de winkel

Heeft u een ander paar schoenen nodig en woont u in regio Woerden of Reeuwijk? Aarzel dan niet en breng een bezoek aan onze winkel in Boskoop. Profiteer altijd van onze kwaliteit en service en laat ons u helpen om schoenen te kopen waar u écht blij van wordt. Neem bij vragen contact met ons op via 0172-212262 of info@koetsierschoenmode.nl.

Anderen bekeken ook:

Sportschoenen Gouda | Lowa lage wandelschoenen | Waldlaufer mocassin